Šťastné a veselé: Tipy na darčeky, ktoré potešia viac krát

Vianoce sa nezadržateľne blížia a čas na nákup darčekov sa kráti. My sme pre Vás pripravili tipy na krásne a praktické darčeky, z ktorých viaceré pokojne môžete kúpiť aj na poslednú chvíľu 😉

Pripravte sa na rodičovstvo

Jedinečným projektom zo Slovenska pre nastávajúce a čerstvé mamy je MamaClass. Ponúka možnosť prihlásiť sa do online live tried tematicky organizovaných do kurzov a vypočuť si lekárov, pôrodné asistentky, laktačné poradkyne, psychológov a mnohých ďalších odborníkov na tehotenstvo, prípravu na pôrod a príchod bábätka, starostlivosť o novorodenca, šestonedelie a výchovu. Súčasťou tried je live chat, v ktorom možno lektorom klásť konkrétne otázky. Novinkami sú 7-dňový archív, ktorý umožňuje sledovať triedy aj zo záznamu a rozšírená ponuka špecifickejších tém spracovaných do prednahraných videokurzov. Na výber sú tri typy členstva, pred Vianocami ponúkajú aj darčekové poukazy.

Super darček pre tvorilky

Tento tip smelo prepošlite svojej polovičke 😉 Darčeková poukážka na látky a potreby na tvorenie od obľúbeného Bubulákova je to „pravé orechové“, čo Vás poteší nielen pod stromčekom. Darčeková poukážka je zasielaná elektronicky a platí až 1 rok od zakúpenia.

Darček na mieru

Každá z nás rada svoju rodinku oblečie tematicky či v rovnakom štýle na špeciálnu príležitosť akou Vianoce iste sú.  Alebo by ste pod stromčekom chceli niekoho potešiť vlastným na mieru vymysleným tričkom? Krátky rukáv, dlhý rukáv, pre drobcov bodynká, pre maminky tašky na nákup, hrnčeky... Za pár sekúnd z pohodlia domova zrealizujete svoju ideu TU, alebo si viete vybrať z pripravených motívov.

Pre mlsné jazýčky

Najnovšie nájdete prekvapenie v e-shope Brix – Grown for flavour, značky známej vďaka mrazom sušenému ovociu. Mandle a lieskové orechy obalili až v piatich druhoch čokolád Callebaut: od bielej, cez karamelovú, ovocnú až po klasickú kakaovú mliečnu a horkú čokoládu. Vytvorili tak pestrý mix úžasných farieb aj chutí. Okrem toho, nájdete v ich e-shope tiež krásne balíčky s knihami a samozrejme mrazom sušené ovocie najlepšej kvality.

Tá pravá atmosféra 

U šikovnej maminky Danky nájdete krásne vankúšiky, na ktorých sa Vám bude nielen dobre spať ale dotvoria svojim dizajnom krásnu atmosféru Vianoc vo vašich domovoch.

Hračka, ktorá vydrží

Deti pod stromčekom najviac poteší krásna hračka, ktorú si priali celý rok.  My máme pre vás tip na úžasný obchodík Little Bird, v ktorom nájdete neuveriteľné množstvo štýlových a ekologických hračiek, ktoré potešia detičky, oko a aj prírodu. V samostatnej sekcii Vianoce  pre Vás maminka Mirka pripravila inšpirácie na darčeky pre drobcov ale aj výzdobu Vašich domovov. 

Nič nie je viac ako zdravie

Obľúbené vitamíny Marťankovia iste nikomu netreba predstavovať... Už roky pred Vianocami prichádzajú s krásnym balíčkom aj s DARČEKOM. Tentoraz sú to hracie karty, ktoré vám spríjemnia dlhé zimné večery. 

Radosť pre prváčikov

Ak máte doma budúceho prváčika, tak ho iste poteší pod stromčekom nádherná prvá školská taška alebo rovno celý set od Oxybag a možno aj s obľúbeným kresleným hrdinom. Výbavu do školy tu nájdete nielen pre malých ale aj veľkých školákov a majú aj sekciu Doplnkov pre ženy 😉 Praktické darčeky, ktoré potešia celú rodinu...

Vianočná hovoriaca kniha

Najkrajším darčekom pre deti, ktoré milujú humorne ladené vianočné príbehy, pesničky, úlohy, hádanky a vtipy je jednoznačne nová interaktívna kniha Rozprávočky Vianoc s Mirom Jarošom. Zakúpiť si ju viete samostatne a aj vo zvýhodnenej sade s hovoriacim perom Geniuso.  

Zemeguľa plná detí

Sú iné a predsa sú rovnaké - Deti sveta  z 16 rôznych krajín. Všetky chcú byť len šťastné a veselé. Cez milé básne malý čitatelia spoznajú, aké deti na svete bývajú, ako si nažívajú a ako trávia čas. Knihu krásne ju dopĺňa milé pexeso, vďaka ktorému sa deti naučia spoznávať hlavné mestá Európy cez krásne a reálne ilustrácie jednotlivých miest a krajín

Kniha, ktorá sa vám dostane pod kožu

Anna a Izabela, dve dievčatá, ktoré by ani nemohli byť odlišnejšie. Anna je inteligentná rebelka z bohatej rodiny, Izabela poslušná dcéra farmára. Osud ich spojí v nemocničnej izbe, kde obe bojujú so strachom, s bolesťou a napokon aj jedna s druhou. Medzi dievčatami sa postupne vytvára zvláštny vzťah. Ich príbeh nie je o chorobe. Je o hľadaní odpovedí na otázky, ktoré so sebou prináša hraničná situácia, odlúčenie od rodiny a doterajšieho života. Je o nachádzaní vlastnej identity, zmyslu života, poslania. Choroba dáva obidvom dievčatám šancu vidieť svet z iného uhla. Pomáha im vyrovnať sa s minulosťou a nemyslieť na budúcnosť. Anna a Izabela je najnovším románom Andrey Gallen, autorky knihy Mrzáčik.

Som skvelé dieťa

Odožeňte strašidlá pochybností zo života svojich detí! Ak túžite po tom, aby ste sa stali rodičmi šťastných a sebavedomých detí, táto prenádherná knižka, ktorú si deti zamilujú Vám pomôže spoznať ich vnútorný svet. Ste pripravení? Predstavujeme vám knižku, akú ste doteraz svojím deťom zaručene nečítali! Poslaním milujúcich rodičov je vybudovať silné základy sebavedomia svojich detí, ktoré pramení zo sebalásky. Ako to však zvládnuť? Žiaľ, to je jedna z podstatných vecí, ktoré nás v škole nenaučili. Vydajte sa po vzrušujúcej ceste a objavujte čarovné zákutia duše - vašich detí, aj tej svojej.

Sladké a predsa zdravé

Práve Advent a Vianoce sú časom, kedy sa ťažko odoláva túžbe po koláčikoch a sladkých dobrotách. Ak chcete svojim detičkám dopriať zdravé dobroty z kvalitných surovín naša knižka Zdravé domáce sladkosti Vám tom iste pomôže. Jednotlivé zdravé recepty dopĺňajú aj formy, vďaka ktorým dobroty lahodia nielen brušku ale aj oku. Pri kúpe celej sady od nás dostanete aj DARČEK – anglickú knižku Veggie friends ZADARMO.

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (513)