Brix opäť hviezdi! Prináša novinku pod názvom Chrumkaví ovocníčkovia a získava tie najprestížnejšie ocenenia

Vedeli ste, že mrazom sušené ovocie bolo vyvinuté výskumníkmi ako strava pre kozmonautov NASA? Sušenie mrazom (lyofilizácia) zachováva okrem nutričných hodnôt, vitamínov a minerálov aj farbu, chuť a vôňu čerstvého zrelého ovocia. Výsledkom tohto procesu je teda zdravé a sladučké ovocie, ktoré si viete v chrumkavej podobe vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek.

Brix hviezdi – získava ocenenia Great Taste a prináša skvelé novinky

Na začiatku podnikania rodinnej firmy z Prievidze bola myšlienka prinášať vysoko kvalitné produkty, ktoré uspokoja svojou chuťou aj najmlsnejšie jazýčky, a zároveň splnia tie najnáročnejšie požiadavky na nutričné hodnoty. Neznie to ako ľahká úloha však? Nielen, že sa našim kamarátom z Brixu podarilo takéto podnikanie rozbehnúť, im sa darí držať sa tejto filozofie a svojho nadšenia aj po 6 rokoch fungovania. Svedčia o tom aj najprestížnejšie ocenenia medzinárodnej gastronomickej súťaže Great Taste. Za 5 rokov ocenila náročná porota v Great Taste Awards spolu už 26 produktov z portfólia Brix.

Chrumkaví ovocníčkovia

Máte doma malých maškrtníkov? O tejto Brix novinke by ste teda rozhodne mali vedieť. Ovocie, ktoré si môžu vaše deti vychutnať v každom jednom balení Chrumkavých ovocníčkov bolo pestované v najlepších podmienkach a zozbierané v plnej zrelosti. Ovocie si tak zachováva vysoký obsah prirodzeného cukru a minerálnych látok. A čo sa k tomuto ovociu po lyofilizácií ďalej pridáva? Absolútne nič. Žiaden pridaný cukor ani konzervačné látky, iba čisté ovocie, plné živín a vitamínov tak, akoby bolo práve zozbierané. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Chrumkaví ovocníčkovia sa stanú najlepšími priateľmi vašich detí a ich najobľúbenejšou maškrtou zároveň. A v akých príchutiach si ich môžete vychutnať? Každé balenie vám ponúka až 3 skvelé ovocné chute.

Ovocníčkovia a zvieratká - chrumkavá jahôdka, banán a lesná čučoriedka.

Ovocníčkovia a príšerky - maliny, slivky a marhule.

Ovocníčkovia a vesmír - mango, jahoda a hrozno.

Chrumkaví ovocníčkovia sú už navyše v predaji aj v mikulášskej edícií. Vaše deti tak môžete potešiť zdravou maškrtou a pri ich mlsaní mať namiesto výčitiek pocit absolútnej
spokojnosti. Všetky Brix produkty môžete kúpiť na www.brixproducts.com/sk/

Komentáre