V OKTÓBRI budeme za zdravie bežať na Kuchajde

POZOR - ZMENA TERMÍNU NA 13. OKTÓBRA 2024

September je svetovým mesiacom detskej rakoviny (Glow Gold September) a Beh za zdravie chce pomôcť šíriť povedomie o tomto ochorení a zároveň pomôcť jednej z organizácií, ktorá detičkám s rakovinou pomáha. Liečba detí s rakovinou býva dlhá, veľa času trávia v nemocnici, izolovaní od vonkajšieho sveta. Preto je veľmi dôležité vytvárať im v nemocnici bezpečné a príjemné prostredie na liečbu ich ťažkej choroby. Financie, ktoré sa podarí na Behu za zdravie 13. OKTÓBRA vyzbierať, budú venované práve im. 

V septembri budeme zlatí

Štvrté zo série podujatí Beh za zdravie sa bude konať 13. októbra v krásnom prostredí bratislavskej Kuchajdy. Tentokrát podporí neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou, ktorá sa venuje veľmi dôležitým aktivitám. Pomáha deťom a rodinám zvládať náročnú liečbu, zameriava sa na modernizáciu prostredia, materiálnu pomoc, podporu vzdelávania personálu a šírenie osvety.

#spolupomahamebehom

Tretiu septembrovú nedeľu vás v amfiteátri na obľúbenom jazere Kuchajda čaká pestrý, nielen športový, program. Ako už na podujatiach Beh za zdravie býva zvykom, zabavia sa všetky vekové kategórie. Deti si budú merať sily pri behu na krátkych tratiach, na prekážkových dráhach a v rámci oddychu si budú môcť napríklad nechať namaľovať na tvár, alebo sa zabaviť s kúzelníkom. Dospelých čaká necelých 5 kilometrov, čo sú tri kolečká okolo jazera. Ak si však na takúto vzdialenosť netrúfate, zúčastniť sa môžete aj ako chodec a prejsť si pre dobrú vec symbolické jedno kolečko – charitatívnu míľu. Na výkonoch v tomto prípade až tak nezáleží, cieľom podujatia je spojiť ľudí, radosť z pohybu a radosť z pomoci druhým.

Príďte si 13. októbra zašportovať s tým najlepším pocitom po dobehu – že ste okrem svojho zdravia, spravili aj niečo pre zdravie iných.

Kde sa dozviete viac?

Všetky informácie nájdete na sociálnych sieťach Beh za zdravie (FB a IG @behzazdravie), tam budú prebiehať aj súťaže o zaujímavé ceny od našich skvelých partnerov a rôzne pridružené aktivity. 

Tak poďme na to! Ukážme ako vieme športom pomôcť dobrej veci.  

Registrácia prebieha na stránke https://registrace.sportsoft.cz/main.aspx?e=3133&lng=sk.

Ďalšou možnosťou, ako podujatie podporiť, je zúčastniť sa jeho príprav ako dobrovoľník. Ak nám chcete pomôcť, vyplňte prosím krátky dotazník.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (530)