Diana Pohlmüllerová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Diana Pohlmüllerová a som spisovateľka a ilustrátorka, ktorá svojimi dielami pomáha dospelým a deťom cítiť lásku, nádej a šťastie, a taktiež vidieť krásu. Bývam v Bratislave, ale príroda je mojím skutočným domovom. Mám len 18 rokov, ale v budúcnosti by som sa veľmi chcela stať láskavou mamičkou, ktorá bude svoje deti viesť s rešpektom a prijatím, a tak ich učiť, že svet môže byť krásny, ak tomu veríme a niečo pre to aj spravíme. Teraz som však mamičkou mojej knižky na plný úväzok :).

Diana Pohlmüllerová

Čo vo svojom obchodíku na www.codokazemama.sk  ponúkate?

V mojom obchodíku Tri booodky ponúkam svoju prvú vydanú rozprávkovú knižku Čarovný les, ktorá je výnimočná svojou veľkou láskou, nádejou, pozitívnymi myšlienkami, ktoré pohladia dušu nielen detí, ale aj nás – dospelých. Chcela som v nej opísať situácie, ktoré väčšina z nás v živote zažíva, a tak ukázať deťom, ako by ich mohli zvládnuť. Aby verili v seba aj napriek názorom iných a hľadali riešenia.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?
Už od detstva som rada písala krátke príbehy a ilustrovala ich. Teraz dokonca študujem výtvarníctvo na strednej škole a popritom si píšem príbehy, čítam knihy, učím sa šiť, hrať na klavír, tancovať balet a zároveň ma veľmi zaujíma sebarozvoj, zamýšľanie sa a rešpektujúce rodičovstvo. Knižka Čarovný les bola inšpirovaná aj prírodou, ktorej nádheru a prijatie som objavila pred pár rokmi a romantikou viktoriánskeho obdobia, ktorá ma taktiež veľmi fascinuje.

Diana Pohlmüllerová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? 

Už samotné vydanie knižky, kde som okrem napísania príbehu aj príbeh ilustrovala, sádzala text či robila marketing je pre mňa obrovský úspech a radosť. Taktiež som veľmi vďačná za každého zákazníka, ktorý podporil moju tvorbu a som rada aj za krásne spätné väzby, ktoré dostávam :).

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší pracovný sen je možnosť živiť sa tým, čo ma baví a napĺňa, niekde v domčeku v prírode a mať komunitu ľudí, ktorým moja tvorba dáva nesmiernu hodnotu a potešenie. A z tejto podpory vydávať ďalšie krásne, láskavé knižky pre každého s detskou dušou.

Diana Pohlmüllerová

Kedy tvoríte? 

Tvorím stále. Keď nepíšem alebo neilustrujem, mám v hlave myšlienky či predstavy, ktoré mi väčšinou vnuknú nejaký zaujímavý nápad, z ktorého následne môže vzniknúť nádherné hodnotné dielo.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Verím, že akákoľvek LÁSKA, či už láska k sebe, deťom, ľuďom, zvieratám, planéte, činnosti... je to najkrajšie, čo môžeme my, ľudia, priniesť do tohto sveta ❤.

Diana Pohlmüllerová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Myslím si, že vždy je NÁDEJ a spôsob, ako si plniť svoje sny, a aj keď prídu náročnejšie časy, vždy je tu niekto alebo niečo, čo nám môže poskytnúť podporu a pomoc. Stačí tomu otvoriť svoje srdce...

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (513)