Anita Kováčová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Anita, som zo Senca. Máme dve deti, dvoch chalanov. Starší má 5, mladší 2.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Obchodík sa volá: Beewall - modulové zásteny. A názov pokrýva zástenové moduly v tvare šesťuholníka v rozmere 30cm na výšku a 26cm na šírku. Na stenu sa lepia jednotlivo, v ľubovoľnom množstve a kombinácií. Sú ľahučké, na montáž stačí obojstranne lepivý suchý zips, ktorý je už súčasťou produktu. Základ modulov tvorí polystyrén, ktorý má skvelé tepelné a akustické izolačné schopnosti. Nasleduje vrstva rúna, čo modulom dodá objem. A na vrchu je samotné čalúnenie. V ponuke nájdete pevnú a odolnú kočíkovinu na ťažko zaťažené steny, a jemný zamat, ktorý je vhodný k posteli.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Stenu popri posteli zdobili nálepky so zvieratkami. Tieto nálepky mali slúžiť na ich pobavenie, ale viac ich bavilo odliepanie. Prišiel nápad vymyslieť niečo odolnejšie. Práve kvôli deťom nájdete v ponuke niekoľko roztomilých detských vzorov od požiarnikov, po dúhy, kvietky až k zajačikom a dinosaurom.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Môj najväčší strach bol, že si zákazníčky nevedia rady so samostatnými modulmi a kombináciami. Moje obavy sa ale nenaplnili, zákazníčky sa mi ozývajú s veľmi konkrétnymi predstavami, často prepracovanými do posledného detailu. Museli hodiny a hodiny tráviť nad ponukou, ale každý výsledok stál za to a zásteny boli úchvatné.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Nie som náročná :-). Popri dvoch neustále usoplených deťoch, by som sa rada venovala výrobe zástien aj po ukončení rodičovskej dovolenky. Druhým snom je, že sa nájde ešte mnoho mamičiek, ktoré sú znudené z obmedzenej ponuky zástien v obchodoch, naberú odvahu a trúfnu si aj na šialené farebné kombinácie.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím počas spánku a večer. Pri správnej konštalácií hviezd sa občas podarí aj počas dňa, hlavne ak ide o finalizáciu objednávky.

Mamička týždňa Anita Kováčová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Všetko sa dá.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Máte môj obdiv, dámy! :-D Je to miestami neskutočne ťažké zladiť prácu a malé deti, ale je super ak sa nájde niečo, čo vás vytrhne z kolotoča soplíkov.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)