22.90€
Dostupnosť: Na objednávku
Kúpou tohto produktu súhlasíš s podmienkami tohto predajcu
  • Poštovné zdarma od 50€
  • Darček zdarma od 10€

Platobné možnosti
  • Dobierka
  • Hotovosť
  • Bankový prevod
Náramok v 3 kombináciach minerálov so zlatým srdiečkom.

Jaspis je známy ako „najlepší živiteľ“. Ponúka oporu a pomoc vo chvíľach stresu, prináša kľud a uvedomenie celku. Používa sa pri liečbe, zjednocuje všetky aspekty života. Jaspis pripomína ľuďom, aby si vzájomne pomáhali. Harmonizuje čakry a dá sa použiť k ich správnemu nastaveniu. Každá farba jaspisu prináleží jednej čakre. Tento kameň pomáha pri šamanských cestách a spomínaní si na sny. Zaisťuje ochranu a uzemňuje energiu tela. Pohlcuje negatívne energie a súčasne prečisťuje a uvádza do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený pomer medzi zložkami jin a jang a súčasne zaisťuje rovnováhu duševnej, citovej a telesnej roviny s éterickou ríšou. Odstraňuje z prostredia elektromagnetické a iné znečistenie vrátane radiácie. Pomáha tiež pri prútkarení.

V duševnej rovine prináša jaspis svojmu nositeľovi odhodlanie k naplneniu všetkých zámerov. Dodáva odvahu preniknúť dôrazne ku koreňu problému. Súčasne podnecuje čestné správanie k sebe samému. Ponúka pomoc počas konfliktov, ku ktorým v živote nevyhnutne dochádza.

V duševnej rovine napomáha jaspis pri rýchlom uvažovaní. Zvyšuje organizačné schopnosti a schopnosť posudzovať veci ako celok. Povzbudzuje rozvoj predstavivosti a premenu myšlienok na činy.

Na fyzickej rovine predlžuje sexuálnu rozkoš. Prináša pomoc počas dlhodobých chorôb alebo hospitalizácie a dodáva telu energiu.

Biely Jadeit v kombinácii s Krištáľom, striebornými doplnkami a voskovanými perlami farby Violet. 🤍

Jadeit – ochranný kameň, ktorý prináša do života šťastie, radosť, pokoj a odvahu.

Vlastnosti a význam:

●posolstvom jadeitu sú harmónia a mier

●sprostredkuváva nám múdrosť a hlbokú radosť srdca, prameniacu z vnútornej pohody a kľudu

●pomáha nám hlbšie prežívať krásy sveta

●podporuje náš emocionálny rast

●robí nás skromnými, pravodlivými a súcitnými

●jadeit upevňuje a prehlbuje všetky emocionálne väzby

●podporuje kludný spánok a pekné sny

●chráni pred nehodami a predlžuje život pomáha pri meditácii

🧊Krištáľ je vďaka svojej jedinečnej špirálovej kryštalickej forme najúčinnejší liečivý kryštál a najsilnejší zosilňovač energie na tejto planéte. Pohlcuje, ukladá, uvoľňuje a reguluje energiu. Okrem toho ju dokáže výborne odblokovať.

Súčasne krištáľ odstraňuje svalové kŕče a chráni pred radiáciou. Vytvára elektromagnetické vlny a odstraňuje elektromagnetický náboj.

Uvádza energiu do najdokonalejšieho možného stavu a odstraňuje vzniknutú nerovnováhu. Čistí a uzdravuje jednotlivé orgány a jemnejšie vyššie telá. Súčasne vedie ku hlbokému prečisteniu duše a spojeniu duševnej dimenzie s mysľou.

Na duchovnej úrovni zvyšuje krištáľ energiu na najvyššiu možnú mieru. Vyskytuje sa v mnohých farbách. Číry krištáľ funguje na všetkých rovinách bytia. Krištále v sebe ukladajú informácie ako prírodný počítač a súčasne predstavujú duchovnú knižnicu, ktorá čaká, až do nej niekto vstúpi. Krištáľ je tiež vybavený schopnosťou rozpúšťať karmickú sejbu. Zvyšuje duševné schopnosti a naladí vás na duchovné účely, pre ktoré ste vybratí. Ak sa použije pri meditácii, dokáže odfiltrovať všetky rušivé vplyvy. Je najúčinnejším príjemcom naprogramovania.

Na mentálnej úrovni napomáha sústredeniu a uvoľňuje dosiaľ uzamknutú pamäť.

Liečebné využitie:

Krištáľ je najdokonalejší liečivý kameň a dá s použiť pri riešení akéhokoľvek problému. Podporuje činnosť imunitného systému a uvádza telo do rovnováhy. Výborne pôsobí pri hojení popálenín. Uvádza do vzájomnej harmónie čakry a dostáva ich do súladu s vyššími jemnými telami.
Zatiaľ nedostupné.
Slovensko Slovenská pošta 2.50€
Slovensko Kuriér 6.50€
Česko Slovenská pošta 4.00€
Slovenská pošta 7.00€
Dobierka 1.00€
Osobný odber Košice
Zatiaľ neboli pridané žiadne hodnotenia.